21 Nisan 2012 Cumartesi

Efsaneden 11. Maksimum

The Crucible'da ilk gün maksimumla başladı.İskoç efsane Hendry, Stuart Bingham ile gerçekleştirdiği maçın yedinci frameinde bir maksimum gerçekleştirdi.

Kariyerinin 11. maksimumuna imza atan Hendry, toplamda Ronnie'yi yine yakalamış oldu.Ayrıca Hendry, Crucible'da ki üçüncü 147'sini gerçekleştirdi ve bu alanda da Ronnie'nin ensesine yeniden yapıştı.

Efsane oyuncu 147 ödülü olan 40 bin £'dun da şu anda tek sahibi.

9 yorum:

  1. Efsane,efsanevi bir performans sergiliyor.Eğer bu performansını istikrarlı bir şekilde sürdürürse,tablonun tahmin ettiğimizden çok daha yüksek kısımlarında,çok büyük sürprizler yapabilir bize.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle öyle.Zaten kendisinin de dediği gibi oyunu ve tekniği hala iyi durumda.Tek sorun maç içerisinde konsantrasyon kaybına uğraması.Ama şu an öyle bir şey de gözükmüyor.Harika!

    YanıtlaSil
  3. 2 Saatliğine dışarı cıktık.Hendry reyiz yine yaptı yapacağını.wallaha yalan dünya lan bu.Ne zaman dışarı cıksam ya Ronnıe ya da hendry 147 yapıyor.Kesin komplo kesin:))))

    YanıtlaSil
  4. Ronnie'nin maçlarda kullanalım bu özelliğini eheh.

    YanıtlaSil
  5. efsane döktürmüş yine..artık emekli ol Hendry..:)

    YanıtlaSil
  6. merhaba,kaçıran arkadaşlar adına çok üzüldüm,bu canlı yayında izlediğim ikinci maximum oldu:)onların yaşadığı heyecanı bende evde hissettim.bu aradada hızınıza hayran kaldım doğrusu video anında yerini almış.küçük bir ricam olucak eğer mümkünse.hafta içi yayın proğramı belli ise bir parağraf açabilirseniz hangi maçlar için üzüleceğimizi biliriz;)teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. @Suat Bey, teşekkürler.Yarın üç günlük programı girmeyi düşünüyorum.Sanırım işinize yarayacaktır. :)

    YanıtlaSil
  8. İnfazure bey,video için teşekkürler...
    mehmet Güler

    YanıtlaSil