24 Ocak 2012 Salı

World Open Eşleşmeleri Belli Oldu

Kısa bir süre önce Çin'e taşındığı duyrulan World Open'da eşleşmeler ve format belli oldu.


Bu sezon yeni ev Haikou'da düzenlenecek olan World Open'ın ön elemeleri The Masters öncesinde tamamlanmıştı.Wildcard turunda mücadele edecek oyuncuların da belirlenmesinin ardından eşleşmeler gerçekleşti.

27 Şubat-4 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvada yarı finallere kadar maçlar en iyi 9 frame üzerinden oynanacak.Yarı finalde frame sayısı 11'e yükselirken, final ise en iyi 19 frame üzerinden.

Ön elemelerde tüm rakiplerini geçerek ana tablo şansı yakalayan Sam Baird, Jin Long'u geçtiği takdirde ev sahibi oyunculardan Ding ile mücadele edecek.

Ding gibi Rocket'in de rakibi yine wildcard turundan gelen isim sonunda belli olacak.Turnuvanın ikinci turunda muhtemel bir Williams-Ronnie eşleşmesi dikkat çekerken(tabi Ronnie turnuvaya gelirse), daha da ilgi çeken muhtemel eşleşme Judd-Allen. İkili Birleşik Krallık turnuvasının bu sezon ki finalinde karşı karşıya gelmişler ve kazanan 10-8 ile Judd olmuştu.

Turnuvanın eşleşme tablosuna, wildcard turu eşleşmelerine buradan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Bence gelecektir ronnie.Çünkü işin şakası yok Mastersı kazansaydı gelirmiy idi orası muallak ama bilemiyorummm.Sanırım tüm snooker severler gelmesini isteyecektir.Eşleşmeye yakından baktığımızda (yanlış bakmadıysam) çeyrek finalde Ronnie-judd eşleşmesi muhtemel.Bakalım sonuç ne olacak.BBC de masters daki maçlarını izlerken, dannis taylor şuna benzer bir cümle demişti; judd la ronnie beraber ve sıkca antrenman yapıyorlar, bu da juddun ronnie ile oynarken kendini daha rahat hissetmesini sağlıyor gibisinden birşeyler demişti.Evet bence de danis hoca haklı gayet.Judd zaten karakter olarak rahat biri,hangi turnuva olursa olsun roketle yaptığı maçlarda böyle hissetmesi normal.
    Not:Masters daki maçlarını netten izledim.birincisi,masa ve toplar ronnie yi pek sevmemiş.İkincisi, Judd gene ortalamanın üzerinde bir şansla oynamış.Bazı framelerde ki kritik denemelerinde pozisyon vermemiş kerata ronnie'ye.Üçüncüsü,Tüm maç boyunca roketi yakın çekimden gösterdiği zamman; Acayip yorgun görülüyordu.Bu yorgunluğun kaynagı uzak pot denemeleri olabilir(!)(!).Başka bir oyuncu olsa 6-0 olurdu skor yani whitewashed durumu olabilirdi.:D

    YanıtlaSil
  2. :D,World opendan önce acaba german mastersa gelecekmi...

    YanıtlaSil
  3. evet german masters ne olacak? ronnie katılıyor mu?

    YanıtlaSil
  4. German Masters'a aksi bir durum olmazsa katılacak Ronnie.Bazı açıklamalarında bundan bahsetti.

    German Masters'da final, şampiyonluk gibi bir netice alırsa yüksek ihtimal Çin'de ki turnuvalardan birinde yer almayabilir.

    YanıtlaSil