18 Aralık 2011 Pazar

Yine 147

Devam etmekte olan PTC11'de bir maksimum seri de Jamie Cope'dan geldi.Kurt Maflin ile son 32 turunda mücadele eden Cope kariyerinin üçüncü snooker tarihinin de 85. maksimum serisine imza attı.



Maalesef bu maksimum seri TV yayınında gerçekleşmediği için izleme şansımız olmayacak.Ayrıca Cope, Ding'e ait olan 500 £'luk maksimum seri ödülüne ortak oldu.Bu hızla devam ettiğini düşünürsek oyuncular maksimum başı 50 £ ile turnuvadan ayrılabilir.Çünkü gün içerisinde bir çok maksimum denemesi oldu ve bazıları da 15. kırmızı da kaçtı.

5 yorum:

  1. 147 ler le alakasız olarak çok merak ediyorum.Twitter da ronnie ile mark williams arasında bi gerginlik mi var anlamadım?.Yanlış da anlamış olabilirim.???????????????????????????????????????????

    YanıtlaSil
  2. Evet dün geceden başladı yükseldi bugün devam etti.Şuan durulmuş gibi.Şakayla karışık gidiyor bazen.

    YanıtlaSil
  3. konu nedir ki bu adamlar birbirine girmiş?.mike dunn rokete , yine mi prozaclara başladın mı demiş anlamadım.gerçi rokete böyle durumlar yarıyor,murpynin halini gördük geçen sene wsc de :D

    YanıtlaSil
  4. Williams, Ronnie'ye ilk 16'dan düşme konusunda takılıyordu sonrasında biraz laf yarışına döndü iş.Gece yarısına doğru geyiğe döndü.Sabahtan sanırım Williams, Ronnie'ye yine biraz takıldı Holt ve Stuart Bingham'da işe dahil oluverdiler. Ardından Ronnie hepinizi seviyorum gibi bir tweet attı ve trafik sona erdi.

    YanıtlaSil
  5. İnfazure,eurosportta okudum ronnieye devrin geçti demiş alaycı bi şekilde ronniede sen benim klasımda değilsin demiş vay be mastersta denk gelirler inşallah ronnie bi öttürsün onu geçen sene shauna yaptığı gibi.

    YanıtlaSil