8 Aralık 2011 Perşembe

Carter'dan Emeklilik Sinyali

Birleşik Krallık son 16 turunda elendikten sonra emekliliğe dair konuşmalar yapan oyuncular serisine Ali Carter da eklendi.



Rocket'in ardından emekliliğe dair mesajlar bu kez de Carter'dan geldi.Mark Allen'a 6-2 mağlup olduğu maçın ardından twitter'ın başına geçen İngiliz oyuncu ilk olarak şu mesajları gönderdi;

"Sezon sonunda emekli olacağım ve bekleyemiyorum.Ölmüş gibiyim, hayat bir şeyler yapmak için kısa, eğlenemiyorsunuz.25 sene yeter!"

2008 Dünya Şampiyonasında gerçekleştirdiği 147 ile Rocket'in maksimum seri ödülüne ortak olan Carter aynı turnuva da Ronnie ile oynadığı finali 18-8 kaybetmişti.09 Welsh Open ve 2010 Shanghai Masters şampiyonu gelen yoğum mesaj trafiğinin ardından bir açıklama daha yaptı.

"Mesajlarınız için çok teşekkürler.Sanırım düşüncelerimi kendime saklamalıydım.Belki açıklamalar o anın sıcaklığıyla yapılmıştı ama geleceğime ve sezon sonunda ne olacağına dair ciddi düşünceler içerisindeyim."

32 yaşındaki oyuncu 96 yılında profesyonel kariyerine başlamıştı.2003 yılında Crohn hastalığı teşhisi konan oyuncu hastalıktan dolayı oldukça sıkıntılı dönemler de geçirmişti.

3 yorum:

  1. Ya bu nedir ya carteri bilmem ama ben ronnienin emekli olacağına inanmıyorum,mastersı kazanınca kendine gelir judd macında klasik ronnie şansda yok bugün emre yazıcıol çokgüzel bir şey söyledi"Alex Higgins,Jimmy White,Ronnie O'Sulivan gibi efsane oyuncuları masa sevmemiştir şans bakımından ", gerçektende öyle bu kadarda olmaz

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır gelmiyordum.Malesef iddaa maçları vermeyince unutmuşum.Ama siteye baktım inanılmaz bir şey sayı olarak epey çoğalmış.Çok sayıda yorumu görünce mutlu oldum.Sayenizde bu snooker daha çok gelişecek Türkiyede.Çok zevkli bir spor dalı olmasına rağmen malesef haberdar olmayan kişiler bile var. :( Keşke Ntvspor yada Trt 3 gibi kanallar verse dahada popüler olabilir.

    YanıtlaSil
  3. @Srhn, Ronnie'nin açıklamaları aslında beklenen gibi.Önde olduğu maç kazanmaya yakın, üst tur istiyor, büyük bir turnuva sonra da beklenmeyen bi mağlubiyet.Masters'a kadar evde oturmalı bence PTC'leri sallasa da olur.

    @Adsız, çok teşekkür ederim.Gerçekten insanların ilgisi git gide artıyor, bunu hitlerden de rahatça görebiliyoruz.Yakın zamanda Türkiye'de bir snooker şampiyonası da düzenleniyor, şu aralar tam gerekli olan şeydi.

    YanıtlaSil