28 Ekim 2011 Cuma

Masters Eşleşmeleri Belli Oldu

Takvimin ve snookerın en prestijli davet turnuvası olan The Masters 2012'nin eşleşmeleri belli oldu.



Uk Championship'in hemen ardından gelen büyük heyecan Masters'da eşleşmeler belli oldu.Son şampiyon unvanıyla turnuvaya çıkacak olan Ding ilk turda Masters'ın göz bebeklerinden olan Ronnie O'Sullivan ile eşleşti.Finalist Marco Fu ise ilk 16 dışında kaldığı sezonda Masters'a katılım gösteremedi.

Son Dünya Şampiyonası finalisti Judd, ilk turda Avustralya Açık'ın ilk şampiyonu Bingham ile eşleşirken, çeyrek final için muhtemel rakibi Ding ya da Rocket.İkili Uk Championship eşleşme tablosunun da aynı kısmında yer alıyorlar.Oyuncular için en zorlu rakiplerden olan Selby ve Shaun ise çeyrek finalde muhtemel bir eşleşmeye imza atabilir.Tüm eşleşmelere ve tabloya buradan ulaşabilirsiniz.

15-22 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan turnuva bu sezon için yer değişikliği yapmıştı.Dart Dünya Şampiyonası'nın da gerçekleştirildiği Alexandra Palace'da düzenlenecek turnuvaya bundan önceki yıllarda Wembley ev sahipliği yapıyordu.(İlgili haber)Son şampiyon Ding finalde Marco Fu'yı 10-4 ile geçmişti.

3 yorum:

  1. Selam,Abovvvvv kan gövdeyi götürür tabi rocket işi ciddiye alırsa Judd gününü görecek!!:D nasıl bekleyecem bilemiyorum artık :D

    YanıtlaSil
  2. Bakalım Uk Championship bize neler gösterecek :)) Masters'ın gidişini biraz da o etkiliyor hep.

    YanıtlaSil
  3. Evet ya wcyi kazansada sevinirim tabide şu uk masters dublesi çok iyi olur hendryi geçmeye bir adım daha yaklasacak

    YanıtlaSil