3 Ekim 2011 Pazartesi

1. Puan Kesimi

PTC 6 ile beraber gerçekleşen ilk puan kesimiyle beraber yeni sıralama belli oldu.



Polonya'da gerçekleştirilen PTC'nin altıncı etabıyla beraber sıralama için ilk puan kesimi yapıldı. 2009/2010 sezonunda oyuncuların Shanghai ve Grand Prix'te kazandığı puanlar silinerek hazırlanan sıralamada Selby önceden garantilediği birincilik koltuğuna yerleşti.

Avustralya Açık'ın ilk şampiyonu Bingham, sıkıntılı günlerinin ardından tekrar geri dönen Stephen Lee ve mesafe tanımaksızın uzun pot deneyen Gould ilk 16 içerisinde kendilerine yer buldular.Geçtiğimiz sezon EPTC4'de şampiyon olmayı başaran Lee, uzun bir süre sonra tekrar geri dönmeyi hedeflediği ilk 16 içerisine girerek Uk Championship öncesinde ön elemesiz bir şekilde rakibini bekleyecek.

Uzun süren sıkıntılı günler, emeklilik kararları derken Hendry ilk 16'nın dışında kaldı.Geçtiğimiz sezon ilk kez Masters'a katılan Cope ilk 16'nın dışında kalan bir diğer isim oldu.Hendry'e eşlik eden, önemli isimlerden bir diğeri de Peter Ebdon.Geride bıraktığımız 3 sezon içerisinde çok iyi bir çıkış yakalamasına rağmen anlamsız bir düşüşün içerisine giren ve bir türlü toparlanamayan Wenbo, ilk 16'dan sonra ilk 32'den de düştü.

Sıralamada ikinci puan kesimi PTC 12'den sonra gerçekleştirilecek.Hainan World Open, Galler Açık, Çin Açık ve yeni turnuva için kullanılacak yeni liste Dünya Şampiyonası öncesinde son güncellemesini Galler Açık sonrasında yaşayacak.

Sıralamada ki son duruma Sıralama sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder