26 Eylül 2011 Pazartesi

Higginson'dan Altın Vuruş

Higginson Yaklaşık 16 yıldır devam eden profesyonel kariyerinde ki ilk sıralama zaferine PTC5'de imza attı.



Finalde John Higgins'i 4-1 geriden bırakan Higginson kariyerinde ki ilk profesyonel zaferine de ulaşmış oldu.2007 Galler Açık'ta kariyerinde ki tek finaline ulaşan Higginson bu maçı Neil'a karşı 9-8 kaybetmişti.İlk 16 için oldukça önemli bir dönemeç olan PTC5'de şampiyon olarak bu hedefine biraz daha yaklaşan Higginson maç sonunda şunları söyledi;

"Oldukça mutluyum.Büyük bir sıralama turnuvası değil ancak burada önemli isimlerinde arasında olduğu 200 oyuncu var ve bunların arasında son kalan isim olmak harika.Özellikle Dünya Şampiyonu ve oyunun en iyi all rounder'ı olan Higgins'i geçmek harika.Sheffield'a gelmeden önceki son antrenmanlarımda toplara bugüne kadarkinden daha iyi vurduğumu farkettim.Burada da belki 100'lük seriler değil ancak 60 ve 70'lik serilere imza attım.Zaten bu da kazanmanıza yetiyor."

Genç oyuncu Jack Lisowski turnuvada finale oldukça yaklaşmasına rağmen yarı finalde şampiyon olan Higginson'a geçilirken, ilk turun dikkat çeken maçlarından birinde Ronnie, Gallerli Mark Williams karşısında 4-1 galip geldi.Takvimin son sıralama turnuvasında şampiyonluk ünvanını elinde bulunduran Selby ilk turda elenen bir başka isim olurken, Premier League gecesi oldukça etkili oyunuyla eski günlerine dönme sinyalleri veren Neil, çeyrek finalde Higgins'e mağlup oldu.

Birleşik Krallık Şampiyonası öncesinde oldukça önemli bir yer tutan PTC6 önümüzde ki hafta gerçekleştirilecek.Sıralamanın ilk puan kesiminin yapılacağı PTC6 sonrasında, Birleşik Krallık için ön elemelerde yer alacak isimlerde belirlenmiş olacak.

Bu sezon dikkatleri çeken ve gelecekte parlamasına pek muhtemel gözle bakılan Kacper'in ülkesi Polonya'da düzenlenecek olan PTC6, Eurosport ekranlarından da izleyiciyle buluşacak."The Warsaw Classic" adıyla düzenlenecek turnuvanın televizyon yayınları cuma gününden itibaren başlayacak.

PTC5'de alınan tüm skorlara buradan ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Selam İnfazure Ronnie ptc6 da yokmu acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Maalesef yok.Judd'la falan idare et bu seferlik :D

    YanıtlaSil
  3. :D Kesmiyor ya :D şimdi bu adamı uk ye kadar izleyemeyeceğizmi adam akıllı?

    birde şey ya ben bu aralar blog yazmaya uğraşıyorumda yazının üstüne nasıl seninki gibi resim koyacaz :D
    birde yazı yazınca hepsi gözükmeyecek okunması için tıklanması gerekecek bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisn _?

    YanıtlaSil
  4. Zaten Uk'e kadar PL dışında, gösteri maçları var.Tavsiyem mesela bu gece Premier League maçlarını izle Ronnie var.Sky Sports 2 yayını bulursan tamamdır.

    Soruya buradan cevap verirsem konu altında konu dışı bir mesajlaşma trafiği olur:) Sen snooker@hotmail.com.tr'ye bi mail at ben oradan sana cevap göndereyim. :)

    YanıtlaSil
  5. Tamam çok teşekkürler yayın bulursan paylaşırsan çok güzel olur mailide atıcam

    YanıtlaSil