11 Ağustos 2011 Perşembe

Shanghai Masters: Wildcardlar ve Sponsor

Geride bıraktığımız sezonların ilk sıralama turnuvası olarak takvimde yer alan Shanghai Masters'da wildcard turunda yer alacak oyuncular ve yeni sponsor duyuruldu.



Geçtiğimiz hafta düzenlenen ön elemeler ile ilk 32'de yer alacak oyuncuların belirlendiği Shanghai Masters'da wildcard turunda yer alacak sekiz oyuncunun tamamı bugün itibariyle duyuruldu.

Jin Long, Li Hang, Cao Xinlong, Rouzi Maimaiti, Tang Jun ve Cai Jianzhong'un katılacağı turda kalan iki isim ise Asya Konfederasyonu tarafından belirlendi ve Thanawat Thirapongpaiboon ile Hossein Vafaei wildcard turunun son iki katılımcısı oldu.Wildcard turunda yer alacak isimlerin rakipleri şöyle oluştu;

Fergal O'Brien-Hossein Vafaei
James Wattana-Jin Long
Anthony Hamilton-Li Hang
Dominic Dale-Cao Xinlong
Jack Lisowski-Rouzi Maimaiti
Nigel Bond-Thanawat Thirapongpaiboon
Robert Milkins-Tang Jun
Michael Holt-Cai Jianzhong

Turnuvadan bir haberde hafta sonunda geldi.Bu sezon için sponsorluğun The Bank of Communication tarafından üstlenildiği snooker severlere duyurulurken, tanıtım için Hendry'nin yukarıda verdiği poz kullanıldı.

Turnuva 5-11 Eylül tarihleri arasında Shanghai'de düzenlenecek.Turnuvanın yayınlanacağı televizyon kanalları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder