28 Ağustos 2011 Pazar

PHC 2.Gün

Paul Hunter Classic'te ikinci gün geride bırakılırken son 16 turunda mücadele edecek olan diğer oyuncular ve eşleşmeler de belirlendi.



Heyecan verici ilk günün ardından son 16 turunda yer alacak ilk isimler belli olmuştu.Kalan isimler ise bugün gerçekleştirilen maçlarla belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde BBC'de röportajı yayınlanan ve günde 7 saat antrenman gerçekleştirdiğini söyleyen Kacper, ilk turda Mike Dunn ile karşı karşıya geldi ve maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.Kendisi gibi genç bir oyuncu olan Luca'da yine ilk turda elenen diğer isim oldu.Gallerli oyuncu Pagett ile karşılaşan 16 yaşında ki Belçikalı maçtan 4-2 mağlup ayrıldı.

Geçici sıralamada ikinciliğe gerileyen ancak geçerli olan listede ilk sırada yer alan Mark Williams, ikinci turda Tayland'lı Suwannawat'a sürpriz bir şekilde 4-1 mağlup oldu.Williams karşısında moral verici bir galibiyet alan Suwannawat bir sonraki turda Ken Doherty'i 4-2 geçerek son 16'da yer almayı başardı.Taylandlı ilk turda Gerrad Greene'i 4-1 mağlup etmişti.

İlk turdan itibaren rahat skorlar alan bir başka isim olan Neil'de son 16'da yerini ayırtan başka bir isim oldu.En son gerçekleştirilen PTC'nin şampiyonu olan Ben Woollaston'ın son 32'ye kadar gelse de burada Jamie Jones'a mağlup oldu.23 yaşında ki Jones, Taylandlı Suwannawat'ın rakibi oldu.

Alınan sonuçlardan sonra oluşan son 16 tablosuna ve toplu skorlara buradan ulaşabilirsiniz.Yarın gerçekleştirilecek final gününün yayın akışına ise buradan ulaşabilirsiniz.

*Fotoğraflar Monique Limbos'a aittir.

14 yorum:

  1. fazla ciddi rakip kalmadı gibi Ronnie isterse şampiyon olur 2.maksimumda çok kötü kaçmış:S

    YanıtlaSil
  2. Bu eurosport neden böyle yapıyor anlamıyorum Ronnie 3-2 önde şuan ama 3-3 olmak üzere dimi world snookerda yazana göre ?

    YanıtlaSil
  3. Evet ama yayın olan masa Ronnie'nin değil.Yayın olan tek masa var, orada da Selby oynadı.

    YanıtlaSil
  4. ronnie kazanmak üzere kazanırsa çeyrek finale çıkacak dimi?

    YanıtlaSil
  5. Kazandı bile.Yarı finale yükseldi ve rakip Selby.Maçlar 18.00'da.

    http://snooker.org/res/index.asp?event=77

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler şimdi bu eurosport yayın hakkını ronnienin maçından kullanmaz ise maille giydirme yapıcam çok fena :)

    YanıtlaSil
  7. Yok yok o maçta yayın.Belli oldu.

    YanıtlaSil
  8. Şey final maçıda bu akşam dimi ?

    YanıtlaSil
  9. Evet, eurosporttan canlı hatta.Eğer maçlarda bi uzama olmazsa.

    YanıtlaSil
  10. İnfazure bunlar yarı finali canlı yayınlamayacak herhalde öyle dimi ?

    YanıtlaSil
  11. Evet canlı yayın Eurosport2'deydi.

    YanıtlaSil
  12. Gene Decider gene selby :S ben anlamıyorum biz izleyincemi kötü oynuyo bu adam çözemedim gitti

    YanıtlaSil
  13. Yok biz izleyince de aynı şeyler oluyor :D Karar frameine kalmasından öte maçı 4-0 bile kazanabilirdi Ronnie ama işte o bilindik hataları yaptı yine. 3-1'den verdi maçı.

    YanıtlaSil
  14. Şimdi shangai mastersı eurosport yayınlayacakda Eylülde amerika açık tenis grand slami var çakışmıyodur inşallah çakışıyosa yandık kesin düzgün yayınlamaz bunlar.

    YanıtlaSil