27 Ağustos 2011 Cumartesi

PHC 1.Gün

PHC'de birinci gün izleyicileri snooker keyfine doyurdu.Sabah saatlerinde Jimmy White'ın kaçırdığı maksimum seri ile üzülen izleyici akşam saatlerinde Rocket'in maksimum serisiyle eğlenceli dakikalar yaşadı.



Çarşamba ve perşembe günü tamamlanan amatör ön elemelerinden sonra ana tur maçlarına bugün geçildi.Jimmy ilk turdaki rakibi Norveçli Kurt Maflin'e karşı 4-0'lık galibiyet alırken renklilere kadar taşıdığı kırmızı siyah oyunundan sonra kaçırdığı sarı ile maksimum seri şansını tepti.Bir sonraki turda Mark Davis ile karşı karşıya gelen İngiliz oyuncu 4-2 mağlup olarak turnuvaya erken veda etti.



Almanya'ya Ronnie ile beraber gelen Judd Trump iyi bir performans ile son 64'e kadar ilerlemeyi başardı ancak karar frameine giden oyunda Andrew Higginson'a 4-3 mağlup oldu.John Higgins'in ilk tur rakibi 20 yaşında ki Sam Craigie uzun potlarda oldukça başarılı olsa da gerek heyecandan gerekse tecrübesizlikten yaşadığı hatalar sebebiyle maçta 4-1 mağlup oldu.Genç oyuncu kazandığı tek framede 105'lik bir seri gerçekleştirdi.Higgins ise son 64 maçında Çinli oyuncu Li Yan ile oldukça keyifli bir mücadele gerçekleştirdi ve karar frameinde kaybetti.

Rory McLeod'a ilk tur maçında 4-2 mağlup olan Phil O'Kane maç sonunda twitter'dan rakibine küçük bir sitemde bulunarak "Rory'nin ortalama vuruş süresi ortalam 40 saniyeydi." dedi.İlk turda Jack Lisowski, Kacper, Luca gibi merak edilen isimler ise maçlarını henüz gerçekleştirmediler.

Rocket ise ilk turda Türk vatandaşı Ali Kırım ile karşı karşıya geldi.Rahat geçen maçı 4-0 kazanan Ronnie, ikinci turda da Anthony McGill ile karşı karşıya geldi.Yine rahat galip gelen Rocket 4-1 kazanarak son 64 turunda Adam Duffy ile karşı karşıya geldi.Yine 4-0 kazanan Ronnie maçın 3. frameinde maksimum seri gerçekleştirmeyi başardı.Birbirinden güzel vuruşlara imza atan Ronnie kariyerinin 11. maksimum serisine imza atarak bu alanda Hendry yine geride bıraktı.Maksimum seri ile ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz.

Günün alınan toplu sonuçlarına buradan, turnuvanın yarın gerçekleştirilecek yayınlarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Selam eurosport 2 de Ronnienin maçı yayınlanacakmı bugün yada akşam seansında

    YanıtlaSil
  2. Ronnie'nin bugün maçı yok yanılmıyorsam.Son 16'ya kalan diğer oyuncular belirlenecek.Yani yarın izleyeceğiz kendisini :)

    YanıtlaSil
  3. Tmm çok saol:) Son 16daki muhtemel rakibi kim o bellimi acaba

    YanıtlaSil
  4. Li Yan.Yandaki eşleşme tablosundan ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil