15 Temmuz 2011 Cuma

Dünya Kupası 4.Gün

Dünya Kupası grup maçlarında sona doğru gelinirken, gruplarda genel durum yavaş yavaş şekillenmeye başladı.



Sabah seansında Belçika'yı 3-2 geçen K.Irlanda turnuvanın ilk çeyrek finalisti olurken, öğlen seansında K.İrlanda ile aynı grupta yer alan İngiltere'de Hindistan karşısında 4-1 galip gelerek çeyrek finale adını yazdıran ikinci ülke oldu.İki ülke son maçlarında birbirleriyle karşılaşarak grup birinciliği için mücadele edecekler.

Tony Drago'lu Malta ise bugün BAE karşısına çıktı ve 5-0'lık galibiyet almayı başardı.Drago tekliler framelerinde 100 ve 70'lik serilerle oldukça iyi bir performans ortaya koyarak kendisini yine keyifle izlettirdi.

Kacper Filipiak'ın dümeni ele alarak yönettiği Polonya ise Afganistan karşısında 4-1 mağlup oldu.16 yaşındaki oyuncu takımının kazandığı tek framede rakibine diş geçirmeyi başaran taraf oldu.İskoçya ise sıkıntılı geçen maçta Tayland'ın ikinci takımı karşısında 3-2 galip gelerek grupta birinci sırayı alırken, rakibini ise grupta dibe itti.Tayland'ın 2 numaralı takımı gruptan çıkma şansını çok büyük ölçüde kaybederken, Afganistan'a mağlup olan Polonya'da aynı kadere razı geldi.

Ding ve Wenbo'nun temsil ettiği Çin üçüncü maçında da galip gelmesine rağmen grupta üçüncü sırada kaldı.Son maçında Tayland 1 ile karşılaşacak olan Çin alacağı üç farklı galibiyet neticesinde gruptan çıkmış olacak.

İrlanda Cum. ise saatlerce süren maçın ardından Almanya'yı karar frameinde 3-2 geçmeyi başardı.Bu skorla şansını son maça taşıyan İrlanda, son maçta Galler karşısında kendi kaderini tayin edecek.

Günün toplu sonuçları:

Galler 3-2 Pakistan
Almanya 2-3 İrlanda Cum.
BAE 0-5 Malta
Çin 3-2 Avustralya
Belçika 2-3 K.İrlanda
İngiltere 4-1 Hindistan
Polonya 1-4 Afganistan
İskoçya 3-2 Tayland 2

Turnuvanın 5.Gün yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder