29 Haziran 2011 Çarşamba

Wuxi Classic ve World Cup Eurosport'ta

Önümüzde ki temmuz ayı içerisinde başlayacak Wuxi Classic ve 10 yıl aradan sonra geri dönen Snooker World Cup organizasyonu Eurosport ekranlarından izleyiciyle buluşacak.


Bir süre Jiangsu Classic adıyla gerçekleştirilen ancak geride bıraktığımız sezon Wuxi Classic adında ilk kez düzenlenen turnuva 7-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.7 Temmuz günü saat 08.00'da başlayacak Wuxi Classic yayını Eurosport ve Eurosport2'den ekranlara taşınacak ve Eurosport2 turnuva boyunca canlı yayınlarla maçları ekranlara getirecek.

Wuxi Classic'in sona ermesinin hemen ardından başlangıcını yapacak olan World Cup da televizyondan izleyicilerle buluşacak.Eurosport Int. ve 2 kanallarından turnuva boyunca yayınlanacak olan turnuva 17 Temmuz günü sona erecek.

Wuxi Classic'de son şampiyon 8-2 geriye düştüğü maçı 8-9 kazanan Shaun Murphy olmuştu.Dünya Kupasının son düzenlendiği 2001 yılında ise Hendry, Higgins ve Alan McManus'tan oluşan İskoçya takımı zafere ulaşmışlardı.

Daha önceden siteden duyurmuş olduğum Wuxi Classic eşleşmelerine buradan, Dünya Kupası gruplarına da buradan ulaşabilirsiniz.Turnuvaların yayın akışlarını da güncel şekilde turnuva boyunca blogdan takip edebilirsiniz.

3 yorum: