21 Haziran 2011 Salı

Australian Open Eşleşmeleri

Snookerın sezonuna henüz dahil olan, uzak diyarlarda ki yaz turnuvası Australian Open'da ön eleme eşleşmeleri ve ana tablo sıralaması belirlendi.



Brezilya Masters ile beraber bu sezona giren bir başka deniz aşırı ülke turnuvası olan Australian Open eşleşmeleri belli oldu ve ilk 16'da yer alan oyuncuların da ana tabloda ki yerleri belirlendi.

Ana tablonun yerleşimine buradan ulaşabilirsiniz.İkinci turda gerçekleşmesi muhtemel Ronnie-Neil, Trump-Selby mücadeleleri ise şimdiden dikkatleri çekiyor.

Bu sezon aldığı wild card hakkı ile ön elemelerde yer almaya başlayacak olan Luca Brecel'in rakibi Sam Baird olurken, 2011 European Snooker Champ. şampiyonu Daniel Wells tecrübeli ve zorlu bir rakip olan James Wattana ile karşılaşacak.

Turnuvanın para ödüllerine gelecek olurksak, şampiyon 60 bin $'ın sahibi olurken, finalist 30 bin dolar ile yetinecek.Maksimum seri 2500 dolarlık bir ödüle layık görüldü ancak televizyon yayınına denk gelmemesi durumunda ise şaka gibi bir para ödülü olan 500 dolar ile geçiştirilecek.Turnuvayı kazanan isim 5000 sıralama puanını da hanesine yazdırmayı başarırken finalist olan isim 4 bin puan ile turnuvadan ayrılacak.

5 yorum:

  1. Merhabalar İnfazure Ronnie ptc1de sanırım bjorn haneveeri 4-0 geçmiş yayın yokmu ptclere

    YanıtlaSil
  2. Yayın yok, Ronnie son 16'da Gould ile mücadele edecek.Buradan takip edebilirsin;

    http://snooker.org/res/index.asp?event=73

    YanıtlaSil
  3. Çok saol görünüşe göre formu iyi gibi Ronnienin twitterda varmı bi gelişme :D

    YanıtlaSil
  4. Selam acaba Ronnienin final sonu açıklamalarını yayınlayacakmısın ??

    YanıtlaSil