29 Nisan 2011 Cuma

Masters'a Yeni Mekan

Snookerın en prestijli turnuvaları arasında yer alan The Masters önümüzde ki sezondan itibaren yeni evine taşınıyor.


Bir davet turnuvası olarak düzenlenen ve her sezon ilk 16 içerisinde yer alan oyuncuların katılımıyla düzenlenen, snookerın en önemli davet turnuvası The Masters artık yeni bir alanda düzenlenecek.

Geride bıraktığımız bir kaç sezon içerisinde Wembley Arena'da düzenlenen ve seyircilerin oldukça büyük ilgisinin salona yansıdığı turnuvaya ev sahipliğini Alexandra Palace yapacak.Londra'nın merkezine sadece 10 dakika da bulunan yeni turnuva alanı bundan önce de bazı spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmıştı.

Alexandra Palace Dünya Dart Şampiyonasına hazırlanırken.
World Snooker başkanı Barry Hearn konuyla ilgili memnuniyetini şu şekilde dile getirdi;

"Alexandra Palace oldukça harika bir mekan.Orayı Dünya Dart Şampiyonası için ev sahipliği yaptığı zamanda keşfetmiştik ve rekor düzeyde bilet satışı sağlamıştık.Aynı şeylerin snooker için olacağını da ümit ediyorum.Ortam tam olarak snookera hazır hale getirildiğinde oluşacak muhteşem atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum.Turnuvayı Londra'dan başka bir yere taşımadık ancak oyuncuların hoşuna gidecek güzel yenilikler planlıyoruz."

Ocak ayının 15-22 tarihleri arasında düzenlenecek olan The Masters'ın son şampiyonu Çinli oyuncu Ding Junhui olmuştu.

Kaynak

5 yorum:

  1. İnfazure ronnienin maçtan sonra acıklamaları varmı yazık oldu cok istier gibiydi kazanmayı higginsde köpek şansı var ben artık ona kanaar getirdim

    YanıtlaSil
  2. Önemli kısımlarını şöyle özetleyeyim;

    "Belirli bir standartla oynamalıyım ve bunu uzun zamandır gerçekleştiremiyorum.İlk kez emekli olabilirim dediğim de bunu kastetmiştim ama hala tek bildiğim şey snooker.Uzun zamandır bu işi yapıyorum ama belirli bir form yakalamam için kendime bir süre tanıyorum."

    "Eğer kötü oynarken kendimi iyi hissediyorsam o zaman dağılıyorum ve kabul etmesi zor ama böyle yapıyorum."

    "Bu bir sır değil, o bana(Steve Peters) olaylara başka bir açıdan bakmam için yol gösterdi.Snookerım hala standartın altında ama kendi kendimi paramparça etmiyorum."

    YanıtlaSil
  3. Çok saol ya bide skor 8-8 iken bi snooker pozisyonu olmuş ben o bölümü kacırdım ronnie snooker bırakmıs higgins çözememiş ama ronnie tekrarlatamamıs filan ne oldu orda??

    YanıtlaSil
  4. ben izlemiştim,yanlışım varsa usta düzeltsin;)ronnie'nin snooker'ında higgins çözemeyip faul yaptı,hakem freball(böylemi yazılıyo bilmiyorum)verdi.bayağı bir duraksama oldu.higgins incesi görünüyor itirazı etti,hakem mevcut topun yanında ölçü aletiyle ölçümler yaptı,ronnie sıkılmış olacak oyun sırası kendindeyken mesafenin uzak oluşundanmıdır nedir sırasını higgins'e verdi.ballı higgins potla cevap verdi.9-8 yaptı ve ronnie'yi bozdu.(sürç-ü lisan ettiysem affola)

    YanıtlaSil
  5. Saol o higgins şansıyla kazandı zaten adi şikeci aklandı ama öyle şeylere karışması ne olduğunu gösterir

    YanıtlaSil