8 Şubat 2011 Salı

Williams'tan İlginç Öneri

German Masters'da kupayı kaldırarak kariyerinin 18. sıralama turnuvası zaferine imza atan Mark Williams, turnuvadan çekilen Ronnie O'Sullivan'ın turnuvalara yer alması için enteresan bir fikir beyan etti.



Hatırlayacağınız gibi turnuva öncesinde Ronnie O'Sullivan sağlık nedenlerini bahane ederek turnuvadan çekildiğini açıklamıştı.Turnuvanın şampiyonu Williams ise Ronnie'nin turnuvalarda yer alması için ilginç bir teklifte bulundu.

"Ronnie'ye ihtiyacımız olmadığını bu hafta Almanya'da gördük.Ancak onun olması turnuvalara başka bir hava katıyor.Tabi bu benim görüşüm."

Rocket bu sezon kaçırdığı turnuvaların toplam sayısını Almanya ile beraber 12'ye çıkarmıştı.İki ana sıralama turnuvası olmak üzere, 10 tane de ara turnuvaya katılım göstermeyen Ronnie sıralamada da oldukça gerilere yerleşmiş durumda.Rocket'in Almanya'da yer almamasına Barry Hearn'de tepki göstermiş ve "Artık geleceği ve sorumlulukları hakkında düşünmeye başlamalı." demişti.Williams'ın bu konuda ki önerisi ise şöyle;

"Ronnie'nin gittiği turnuvalarda daha fazla bilet satıldığı bir gerçek.Belki onu daha fazla görmek için, ona ekstra bir görünme parası ödenebilir."

19 yorum:

  1. Kusura bakmayın biraz ser cıktım biraz daha dikkatli okuyunca paraya ihtiyacı olduğunu ima etmiyor ronnienin, ama genede yanlış bir cümle kullandığını düşünüyorum .

    YanıtlaSil
  2. Sanırım bir yanlış anlaşılmadan dolayı bayağı giydirdiniz Williams'a :)Harika bir kariyeri vardır halbu ki.Enteresan bir öneri; tabi ki de uygulanması pek mümkün değil ama Rocket'in önemini dile getiriyor.

    YanıtlaSil
  3. Markın kariyerine bir şey demiyorum ama ronnie bana göre ondan en az 1 gömlek üstün zaten bunu aralarındaki maçlardanda biliyoruz ayrıca rocketin öneminden bahsetse ona bu turnuvada ihtiyaç olmadığını gördük gibisinden konuşmazdı tamam ronnie nin kafasına göre turnuvalara katılmamasını doğru bulmuyorum . Sizce galler açığa katılacakmi

    YanıtlaSil
  4. Bunu şu sebepte söylediğini düşünüyorum; tüm hafta boyunca maçlar neredeyse tam dolu bir salonda oynandı ve Williams'ın dediği de 'Rocket olduğunda daha fazla bilet satılır.' Bu ikisi karşılaştırıldığında Rocket'in gelmediği turnuvada da biletlerin neredeyse tamamının satılmış olması Williams'ın dediklerini doğrular.Ama Çin'de bu durum böyle değildir mesela.

    Galler'e katılacaktır.Neticede tıpkı Uk Championship, Masters ve WC gibi köklü bir turnuva.

    YanıtlaSil
  5. Evet sanırım haklısın ben fanatik bir ronnie taraftarıyım biraz dokundu söyledikleri ama sullivanda hearnin dediği gibi oyununu gözden geçirir ve bir patlama yapar sizce galler açıktaki performansı nasıl olacak

    YanıtlaSil
  6. Şu son 3 ay içerisinde öyle kötü bir performans ortaya koydu ki hiç bişey diyemiyorum.Buhtemelen ilk turu geçer.Ancak Uk Championship-Masters performansına benzer bir performans sergilerse ikinci turda da Shaun Murphy'e elenir.Shaun'un da her seferinde Ronnie hakkında atıp tuttukları yanına kar kalır.

    YanıtlaSil
  7. Aslında premier leaguedeki gibi oynasa karşısında murphy filan duramaz orda yenildiği çoğu oyuncuyu farklı yeniyor babasının durumunu biliyormusun acaba ben geçen nisanda çıkıcak diye biliyordum içerden belki çıksaydı içerden motivasyon olurdu ama şuan içeride hala dimi

    YanıtlaSil
  8. Of ya keşke sarmasaydım snookera ronnieye :) power snookerdada çok iyi oynamıştı şey bilse bilse sen bilirsin ronnie 3. çocuğu var, sanırım ikisi bianca westwooddan şuan ayrılar deyilmi

    YanıtlaSil
  9. Çocuklarının ikisi(2008 dünya şampiyonluğundan snooker masasının üzerinde dolaşanlar:) Jo Langley'den.Diğer çocuğu Taylor-Ann(97 doğumlu olan)'in annesi ise Bianca olabilir.Çünkü Jo ile 8 yıl kadar bir ilişkisi olmuştu ve 2008'de sona ermişti.

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkürler senin fanatiği olduğun bir snooker oyuncusu varmı ?:)

    YanıtlaSil
  11. Ne demek görevimiz.Tabi ben blogun yazarı olduğum için tarafsız olmam gerek :) Ama sağ alttan twitter adresime bakarak anlayabilirsin oradan kopya vereyim :))

    YanıtlaSil
  12. Anladım :) bir de bir sorum daha var izninle rocketin biyografisini okurken şöyle bir cümleye rastladım "rocketin 147 leri masalar resmileşmeden tam sayılmamıştır gibi bir cümle yani rocketin 10 dan fazla 147 var ama resmi değil sanırım yada öylemi

    YanıtlaSil
  13. Ondan kasıt, senin de dediğin gibi, resmi olmayan 147'ler olabilir.Mesela geride bıraktığımız senede Rocket ve Jimmy White bir maç içerisinde art arda 147 yapmışlardı ve tabi ki o maksimum seriler oyuncuların kariyer hanelerinde yer almıyor.

    YanıtlaSil
  14. Çok saol onlarda sayılsa :) peki sence rocketin kariyerinin sonunda 100luk serilerde hendriyi geçebilirmi

    YanıtlaSil
  15. Rocket'in bir sezon için yüzlük seri ortalaması 33'e yakın.Bu sezon şu ana kadar 23 yüzlük seri gerçekleştirdi, bence bu Ronnie için düşük bir performans.Eğer dediği gibi 4-5 sene daha oynar ve ortalamasını korursa geçmemesi için hiç bir neden yok.

    YanıtlaSil
  16. Inşallah şuan aralarındaki fark 130 kusur sanırım yada değilse kaç (bu arada soru sorup duruyorum ama sıkılırsan cevaplama :))

    YanıtlaSil
  17. Evet 130 tane yüzlük seri kadar fark var.

    YanıtlaSil
  18. çok saol bütün cevapların için inşallah ronnie snookerı bırakmadan güzel şeylerini görürüz

    YanıtlaSil
  19. Rica ederim, her zaman beklerim:) Ronnie ile ilgili iyi dileklerine de katılıyorum. :)

    YanıtlaSil