12 Şubat 2011 Cumartesi

Galler'de Son 32 Belli Oldu

8-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Galler Açık ön elemelerinde dün sona gelindi.Gallerli oyuncular Matthew Stevens ve Ryan Day haricinde tüm oyuncuların maçlarını tamamladığı ön eleme turunda genç ve yükselişte olan oyuncu Jack Lisowski ana tablo görmeyi yine başardı.



Gallerli snooker severlere kendi vatandaşlarını daha çok izlemeleri amacıyla Ryan Day - Jimmy White ve Matthew Stevens - Anthony Hamilton maçları Telford'a bırakıldı.

Bu sezon takvime giren PTC'nin bir ayağında şampiyonluk da yaşamayı başarmış olan Jack Lisowski, ön elemelere ikinci turundan itibaren dahil oldu.Kendisi gibi genç bir isim olan Liam Highfield, 38 yaşında ki Fergal O'Brien ve son turda da Martin Gould'u geçmeyi başaran genç oyuncu ana tura kalmayı başardı ve zorlu bir rakip olan, aynı zamanda turnuvanın son şampiyonu ünvanını taşıyan John Higgins'in rakibi oldu.

Turnuvaya ön elemelerin ikinci turundan itibaren dahil olan bir başka oyuncu ise efsane Jimmy White oldu.Tecrübeli oyuncu son turda Ryan Day'in rakibi oldu ve maçını ana salona taşıdı.Bu turdan galip ayrılmayı başaran isim ilk turda Rocket'in rakibi olacak.

German Masters sonrasında ilk 16'dan düşen Marco Fu tek ön eleme maçı oynadı ve son iki maçında galip gelmeyi başardığı rakibi Joe Swail'i geride bırakmayı yine başararak ana tura yükselen bir başka isim oldu.Son 32'ye kalmaya çok yaklaşan snookerın hızlı isimlerinden Tony Drago ise Joe Perry karşısında galip gelemedi.Bir önceki turda Matthew Selt'i mağlup eden Malta'lı oyuncu Perry karşısında 4-2 mağlup oldu.

Ön elemlerde ki en yüksek seri ise 143 ile Barry Hawkins'den geldi.Ön elemelerin toplu sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder