18 Şubat 2011 Cuma

147 mi? O Benim İşim!

Evet bugün Galler Açık'ta harika bir gün geçirdik diyebiliriz.Kıran kırana maçların yanı sıra gerçek snooker efsanesi Hendry kariyerinin onuncu 147'sine imza atmayı başardı.Maguire ile gerçekleştirdiği son 16 turu maçında uzak mesafeyle serisine başlayan Hendry harika vuruşlarla devam ederek maksimuma ulaştı ve Ronnie'nin bir kaç ay önce kırdığı rekora yine ortak oldu.Daha fazla uzatmadan izleyemenler için 147'nin videosunu paylaşıyorum.

20 yorum:

  1. Ya 147yi hendrinin işi demişsin ama :) 147 ronnie nin işi değilmi :)?

    YanıtlaSil
  2. İkisinin de en iyi yaptığı işlerden biri :)

    YanıtlaSil
  3. Ah jimmy white ah zamanında az düzgün oynasaydı hendr yi bitirebilirdi :) şaka bir yana insan delilir dimi yav 6 final oyna 6sınıda kaybet hemde 4u aynı adama

    YanıtlaSil
  4. Tamam telden okuyabilirmiyim bilmem ama evde kesin okurum şey sullivandan bir haber varmı

    YanıtlaSil
  5. Yazıyı okudum eline sağlık çok güzel olmuş bisi soracam white in decider da kaçırdığı siyah nasıl bir siyah ti bir de maçtan sonra ağladımı :)

    YanıtlaSil
  6. Yazının içerisinde ki videoda kaçırdığı an var, oradan bakabilirsin.Ronnie evde oturuyordur ya da yeni araba bakmaya başlamıştır. :)

    YanıtlaSil
  7. Bakabilir de zaten onun birden fazla arabası olması lazım 2008 wsc de bentley continental gt alabilirim demişti birde ya babası nin durumunun oyununda etkisi oldugunu düşünürdüm hep babasıda çıktı içerden ama hala bir faydasını göremedik sen ne düşünüyorsun bu konuda

    YanıtlaSil
  8. Ben de daha istikrarlı oynayabilir diye düşünüyordum ancak hiç de öyle olmadı.Ailemle vakit geçirmek istiyorum dedi v.s... Ronnie için mazeretler bitmeyecek anlaşılan.

    YanıtlaSil
  9. Göreceğiz hele bir çine gitsinde :)

    YanıtlaSil
  10. Anca şimdi izleyebildim of ya nasıl kaçar o şimdi daha çok üzüldüm ya

    YanıtlaSil
  11. Hakkaten çok üzücü o siyah.Bu kaçan siyahtan sonra giden şampiyonluk ilgili hissettiklerini bir Jimmy White hayranı şöyle dile getirmişti blogunda; "Bu maçtan sonra biskuvimi alıp yorganımın altına saklanmıştım.Artık Jimmy'nin bir dünya şampiyonluğu kazanacağına gerçekten inanmıyordum."

    YanıtlaSil
  12. Sence Sullivanın 5:20 rekoru geçilirmi bence onun olması imkansız gibi bir şey ama sence ?:)

    YanıtlaSil
  13. Sanmam.Tony Drago genç bir delikanlı olsa belki geçebilirdi :) Ama Ding biraz daha ilerleyen zamanlarda yaklaşabilir bu süreye.

    YanıtlaSil
  14. Jimmy white'ın hayranı harbiden üzülmüş bende benzer duyguları ronnienin masters 2010da deciderda kaybettiği maçtan sonra yaşamıştım ama benim bisküvim yoktu ve bi daha kazanamayacağını düşünmemiştim :):)

    Sence Ronnie kariyerinin ilerlyen vakitlerinde hendrynin rekorlarına ortak olabilirmi benim fikrim masters yüksek ihtimal çünki 4 şuan zaten uk bi ihtimal ama wsc zor gibi :)

    YanıtlaSil
  15. Tamamda mastersı neden sanmıyorsunki 4-5 yıl içinde 2 kere daha kazanır diye düşünüyorum o zaman ortak oluyo rekora uk zate 1 kere kazanda ortak oluyo ama wc de sana katılıyorum yani imkansız demiyorum ama küçük bir ihtimal genede olabilir :)
    Ama mastersı toplamda hendryden fazla kazanda bile hendry 5 kez üst üste kazndı yanılmıyorsam bu müthiş bir başarı
    Ama şöle bişide var hendry 90lara damga vurdu geçen sene eurosport spikeri sölemişti ronnie ilk masters finaline 93 de cıktı 2010 da hala cıkıyo ne olursa olsun yaşı ilerlemesine rağmen sıralama turnuvası kazanıyor ve finali oynuyor yani o spikerin de dediği gibi ronnieninki farklı bir dominasyon :D
    Mastersı neden sanmıyorsun nedenini sölersen sevinirim

    YanıtlaSil
  16. Şu anki şartları göz önüne alarak konuştum ben:) Bu oyun tarzıyla WC'de ilk turdan elenir malesef ve WC'yi kazanmak zihinsel olarak gerçekten çok büyük bir rahatlık istiyor.Kafası rahat mı, hayır.Masters'da bu sene sergilediği performans tek kelimeyle hayal kırıklığı.Eğer böyle devam edecek ise bundan sonra ki dönemlerde Ronnie'nin Premier League, Shoot-Out, Power Snooker gibi organizasyonlarda başarılı olabileceği kanaatindeyim.Belki şu formatıyla bir de World Open.

    Tabi bunları söylüyorum ama sonra sonum Clive Everton gibi olabilir:)) 2006 yılında ki Uk Championship'te Ronnie'nin o meşhur maçtan çekilme olayı ardından Clive Everton, Rocket'in bir daha sıralama turnuvası kazanamayacağına dair bir yazı yazmıştı.Sonrasını biliyorsun. :)

    YanıtlaSil
  17. Ben ne olursa olsun ronnienin düzeliceğine inanıyorum öyle ya da böyle şey wcde ilk turda kimle eşleşecek bide o meşhur maçtan çekilme olayı 4-1 gerideyken elini sıktı hakemin elini hendrynin elini sıktı bastı gitti ilk sorum :) sence neden bastı gitti skor 4-1 geri dönülecek bir skor ayrıca ben vikipedide ronnie kariyerini okurken o maç ile ilgili şöyle bir paragraf vardı "ronnie kırmızı toptan pozisyon alması zorken denemiş ve kaçırmıştır ve sakin titreyen eliyle hendrye gidip yeterince var git birleştir demiştir bunun üzerine hakem ortaya yürümüş bla bla bla"ben videoda böyle bişi görmedim sade bastı gitti el sıkıp bugün cevap yazsan anca sabah cevaplarım şimdiden saoll :)

    YanıtlaSil
  18. O sayfayı tamamen Google Translate ile yapmışlar sanırım.Çok komik çeviriler var :)) Canı sıkkındı ve kırmızıyı kaçırınca gitti senin de tahmin edeceğin gibi.

    YanıtlaSil
  19. WSC kuralar belli oldumu peki ?

    YanıtlaSil
  20. Henüz değil.Ön elemelerden sonra belli olur.

    YanıtlaSil