3 Ocak 2011 Pazartesi

German Masters Eşleşmeleri

Snookerın bu sezon takvimine giren yeni turnuvalardan olan German Masters'da ön elemelerden gelecek olan katılımcılar yaklaşık 20 gün önce belli olmuştu.Mark Williams, Ronnie, Hendry gibi isimlerin rakipleri belli olurken, Graeme Dott, Mark Selby, Neil Robertson gibi oyuncuların rakipleri turnuva öncesinde gerçekleştirilecek wild card turunda belirlenecek.


Almanya'da artan snooker ilgisine bir karşılık olarak gerçekleştirilen German Masters'da ana tablo şekillendi ve turnuvanın muhtemel tüm eşleşmeleri tamamlanmış oldu.Şubat ayının 2-6 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuva da Jack Lisowski, Luca Brecel gibi isimler wild card turunda yer aldılar.

Turnuvanın wild card turunda en çok dikkat çekecek olan maçlardan biri de şüphesiz ki bu iki oyuncunun birbiriyle gerçekleştireceği maç.Genç Brecel ve Jack Lisowski'den en az biri ana turda görünmeyi garantilerken, turu atlayan ise Rick Walden ile mücadele edecek.

Göze çarpan muhtemel eşleşmelerden bir diğeri ise ikinci turda muhtemel olabilecek olan Mark Williams - Ronnie O'Sullivan mücadelesi.İkilinin son zamanlarda ki mücadeleleri oldukça yüksek snooker kalitesinde geçerek snooker izleyicisine keyif dolu dakikalar yaşatmıştı.

Masters'ın hemen ardından bize heyecan yaşatacak olan turnuvayı bizlerde wild card turunda yer alan genç oyuncular gibi, şimdiden dört gözle beklemeye başladık.

Tüm eşleşme tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder