21 Ocak 2011 Cuma

Allen Shoot-Out'a Hazır

Shoot-Out'a sayılı günler kaldı ve oyuncularda yavaş yavaş turnuva hakkında ki ilk beklentilerini vermeye başladı.Bunlardan biri de Masters'da oynadığı oyunla ses getiren Mark Allen oldu.Kuzey İrlanda'lı oyuncu turnuvanın yayıncı kuruluşu Sky'a konuştu.



28-30 Ocak'ta Blackpool'da bulunan Circus Arena'da düzenlenecek olan Shoot-out için geri sayım başladı.Her oyuncunun 20 saniye vuruş süresine sahip olduğu turnuva da maçlar sadece 10 dakika sürecek.10 dakikalık maçın ilk 5 dakikasında vuruş süresi 20 saniye olurken, ikinci 5 dakikasında ise oyuncular sadece ve sadece 15 saniyelik vuruş hakkına sahip olacaklar.

Turnuva da son Dünya Şampiyonu Neil Robertson, Uk Championship şampiyonu Higgins, Masters şampiyonu Ding Junhui ve Jimmy White, Steve Davis gibi efsaneler de boy gösterecekler.İrlanda'lı oyuncu ise turnuvayla ilgili beklentilerini şu şekilde dile getirdi:

"Büyüleyici olacak.Kısa ve güzel maçlar ve eğer kazanırsanız daha da güzel olur.Maçlar sadece 10 dakika da bitecek bu yüzden herkes herkesi yenebilir.Eminim ki şok etkisi oluşturacak sonuçlar alınacaktır.

Sürekli keskin olmak zorundasınız yoksa rakibiniz bir seri ile oyunu bitirebilir.Belki sadece bir şut şansınız olabilir.Bundan dolayı oyuncuların oldukça dikkatli olacağını düşünüyorum.

Ancak bu izleyiciler için oldukça güzel ve oyuncular için bazı şeyler farklı.Bazı arkadaşlarım Blackpool'a gelecekler ve eminim ki turnuvaya izleyici olarak katılanlar iyi şekilde gülecekler."


Oyuncular salona Power Snooker'dan hatırlayacağımız gibi bayanlar eşliğinde gelecekler.

2 yorum:

  1. power girl ler hakketten adının hakkını veriyordu.Netten izleme imkanı war demiştin.Sitene link verirsen çok mutlu olurum
    ,

    YanıtlaSil
  2. Evet, yayın olmazsa link vereceğim.

    YanıtlaSil