23 Ekim 2010 Cumartesi

Premier League 6.Hafta

Biraz geç oldu olmasına rağmen Premier League'in 6. hafta mücadelelerinin sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedim.Geride bıraktığımız perşembe günü gerçekleştirilen iki mücadeleyle sona eren hafta, Neil Robertson'ın etkileyici performansıyla konuşuluyor.



Mark Williams ve Marco Fu arasında 3-3 beraberlikle sona eren mücadelede, Williams 104 ve 122'lik iki yüzlük seriye imza atarak ekstra para ödülüne bir kez daha hak kazanırken, Hong Kong'lu rakibi Fu ise en yüksek 78'lik bir seri gerçekleştirebildi.

Neil Robertson ise Çinli rakibi Ding karşısında 6-0'lık temiz ve net bir skor almayı başardı.Bir de 120'lik seri ile galibiyetini taçlandıran Avusturalyalı, aldığı 6-0'lık galibiyet ve gerçekleştirdiği yüzlük serisi ile 7 bin pound birden kazanmış oldu.Neil maç sonrasında "Maça 120'lik seri ile başladığımda çok iyi oynadığımı düşündüm ve şanslar bulursam bunları skora çeviririm dedim.2-0 önde olduğunuzda maçta ki en kötü skorun 3-3'lük beraberlik olacağını düşünmeye başlarsınız, 3-0 olduğunda ise iki puanı almak için sadece tek frame kazanmanızın yettiğinin farkında olursunuz." dedi.

Premier League 7. hafta maçlarıyla 28 Ekim Perşembe günü devam edecek.Maç programı ise;

Marco Fu v Ding Junhui, Ronnie O'Sullivan v Mark Williams şeklinde.

2 yorum:

  1. site çok güzel. bravo kardeşim. snooker hakkında köşe yazılarını bekliyoruz. hatta bunları milliyet vb. gazetelerin blog köşe yazılarında yayınlarsan snooker daha da yaygınlaşabilir.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Sizin gibi snooker severlerin ilgisini görmek, zaten çok sevdiğim bir spor olan snookerı izleyenler ve bu sporu yeni tanımaya başlayanlara tanıtmak açısından heyecanlandırıyor.

    YanıtlaSil