12 Ekim 2010 Salı

Power Snooker Eşleşmeleri Belli Oldu

Snookerın farklı denemelerinin çokça denendiği şu dönemlerin en dikkat çekici organizasyonlarından biri şüphesiz ki Power Snooker.Temmuz ayında Ronnie O'Sullivan eşliğinde yapılan tanıtımdan bu yana geçen süre içerisinde turnuva büyük bir merak uyandırırken, bugün turnuvanın eşleşmeleri de belli oldu.



30 Ekim tarihinde Londra'da bulunan ünlü O2 Arena'da gerçekleşecek ve ITV'nin yayınlayacağı organizasyonun eşleşmelerini de ITV yayınladı ve ilginç eşleşmele ortaya çıktı;

O´Sullivan v Brecel
D.Junhui v J.White
Selby v Carter
Robertson v Murphy

Snookerın genç yıldızı Luca Brecel, Rocket ile eşleşirken iki taraftan da dikkat çekici açıklamalar geldi.Snookerın efsane isimlerinden olan Whirlwind Jimmy son zamanların formda ismi ve PTC5 şampiyonu Ding ile eşleşirken, son dünya şampiyonu Neil ise Rocket'in gerçekleştirdiği 147 ile ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulunan ve dikkatleri üzerine çeken Shaun Murphy ile eşleşti.

Brecel, dahi rakibi ile ilgili olarak: "Ronnie ile oynayacak olmak muhteşem.Bu klasik bir snooker oyunu değil bu yüzden Ronnie'yi yenebilirim." dedi ve iddasını daha şimdiden ortaya koydu.

Power Snooker'ın formatı,kuralları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. pot yetenegi ronnie den iyi ise bir yere kadar.Ama masa geometrisi konusunda ronnie den iyi deildir.Heralde snooker bırakmak gene işin parçası olacak.Birde ronnie ile oynamak war ki insan biraz heyecanlanır bea :D

    YanıtlaSil
  2. Her ne kadar ptc'lerde istediğine ulaşamamış olsa da gerçekten yetenkli bir isim.Muhtemelen büyük seyirciler önünde, bir de rakip Rocket olunca heyecan patlaması yaşayacaktır.Sabırsızlıkla bekliyoruz:)

    YanıtlaSil