4 Ekim 2010 Pazartesi

İlk Sıralama Belli Oldu

Değişen sıralama sistemiyle Uk Championship ve Masters için kullanılacak olan ilk yeni sıralama EPTC2'nin sona ermesiyle belirlenmiş oldu.



Snookerın en büyük turnuvaları arasında yer alan Uk Championship ve Masters için ilk 16'da ve diğer basamaklarda yer alacak oyuncular belirlendi.Buna göre son dünya şampiyonu ve World Open şampiyonu Neil Robertson listede zirvede yer almayı başardı.

Cezası belli olmaması nedeniyle World Snooker'ın kullandığı ilk 16'da önceden yer almayan John Higgins ise, cezasının belli olması ve Uk Championship'te yer alacağını kesinleşmesinden sonra listeye tekrar adını yazdırdı.Geçtiğimiz sezonu 1 numarada kapatan İskoç oyuncu bu sezonda ise önümüzde ki turnuvalar için yoluna 3. sırada devam edecek.

Shanghai'ı kaçırıp, World Open'da final oynadıktan sonra EPTC'ye de katılım gösteremeyen Ronnie tekrar 6. sıraya gerilerken, Mark Williams hızlı ilerlediği sezonda dördüncü sıraya kuruldu.Yeni sistemden oldukça şikayetçi olan Hendyr ise 10. sırada yer alarak bu büyük iki turnuvayı kaçırma korkusundan kurtulmuş oldu.

Sezonu iyi geçirmeyen Marco Fu tam sınırda kalırken, son zamanların hayal kırıklığı Mark Allen 12. sırada yer aldı.

Tüm sıralamayı detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder