2 Ekim 2010 Cumartesi

EPTC2 1.Gün

Belçika'nın Brugge kentinde düzenlenen EPTC2 güne turnuvadan çekilen oyuncu haberleriyle başladı.Ali Carter, Stuart Pettman... Liste fazlaca uzun olacak gibi, en önemlisi ise Ronnie yine turnuvadan çekildi ve sebebin ailesel olduğunu bir kez daha yineledi.



Sürprizsiz geçen birinci günde Peter Ebdon, Judd Trump, Neil Robertson gibi favori oyuncular rakipleri karşısında galip gelmeyi başardılar.İlk tur eşleşmeleri arasında dikkat çekici bir yer tutan Martin Gould-Graeme Dott mücadelesinde kazanan son zamanlarda formunu yükseltmeyi başaran ve sıralama da 18 basamak birden atlayan Gould oldu.İngiliz oyuncu maçı 4-1 ile kazanmayı başardı ve ikinci turda Anda Zhang ile eşleşti.

Ali Carter, Ronnie O'Sullivan, Kurt Maflin ve Stuart Pettman ise rakiplerini fazla zora sokmadılar ve turnuvadan çekilere onlara birer üst tur hediye etmiş oldular.Ali Carter'ın ilk turda ki rakibi Matthew Stevens zorlu bir rakiple mücadele etmekten kurtulmuş olurken, Rocket'in rakibi Chen Zhe ise ikinci tur maçında Craig Steadman'ın rakibi oldu.Birinci günde turnuvanın en yüksek serisi de Chen Zhe'nin ikinci turda rakibi olduğu Craig'den 122 ile gelmişti.

Geleceğin önemli yıldız adaylarından Brecel, Jamie Jones'a 4-3 kaybederken, bir türlü bu turnuvalardan istediğini alamayan Reanne Evans ise Andy Hicks'e karşı frame alamadan turnuva dışında kaldı.PTC'lerde şampiyonluk yaşamayı başarmış genç oyuncular arasında yer alan Jack Lisowski ilk turda ki 4-0 galibiyetinin ardından ikinci turda kendisi için çok güçlü bir rakip sayılabilecek Peter Ebdon'ın karşısına çıkacak.

Birinci tur maçlarının tamamının sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder