21 Eylül 2010 Salı

World Open Üçüncü Gün Raporu

Rocket'in 147'siyle daha başlangıcında tavan yapan gün son 32 maçlarıyla devam etti.En iyi beş framein etkilerinin görüldüğü günde sürpriz sonuçlar her zaman olduğu gibi yerini aldı.




Ronnie'nin Mark King'i 3-0 yenmesiyle beraber son 32'ye kalan isim belirlenmiş oldu.Hemen ardından ise arenaya Matthew Stevens ve Alan McManus geldi.Karar oyununa kadar giden maçta kazanan ev sahibi oyuncu McManus oldu.İskoç oyuncu maçta 2-0 öne geçmesine rağmen bir ara kontrolü yitirdi ve skoru 2-2'ye gelmiş buldu.Karar frameinde 56'lık serisi kendine kurtuluş tünelini açan McManus rakibini snookera düşürdükten sonra oyunu kazanan taraf olmayı başardı.

Joe Jogia - Liu Song mücadelesi Çinli oyuncunun 3-1'lik üstünlüğü ile sona ererken 26 yaşında ki Çinli son framede 107'lik bir seri gerçekleştirmeyi başardı aynı zamanda geçen hafta Shanghai wild cardlarında yarattığı hayal kırıklığını da Çinli snooker severlere affettirmiş oldu.

Bir önceki turun büyük süprizlerinden birine imza atmayı başaran Dave Harold ise Shanghai'de sürprizlere imza atan Jamie Cope ile karşı karşıya geldiği maçı 3-2 kaybetti.İlk üç framede oyuncuların yüksek serilere imza attığı maç diğer iki framede ise kaybedebilecek olmanın gerginliği ile düşük serilere tanıklık etmiş oldu.

Az önce sonuçlanan maç da ise Marcus Campbell rakibi Mike Dunn'ı 3-1 ile geçmeyi başardı.Shanghai wild cardlarında yoklara oynayan Mike Dunn burada da felaket denebilecek bir performans sergiledi ve yenilgi kaçınılmaz bir hal aldı.Bu skor aynı zamanda Dunn'ın sıralamada ki yerini de tehdit eder bir niteliğe büründü.Tam 32. sırada yer alan oyuncu Michael Holt, Tom Ford ve Marcus Campbell gibi oyuncularla dip dibe yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder