29 Ağustos 2010 Pazar

News of the World'den İnciler

Çok değil yaklaşık 3-4 ay önce News of the World gündeme damga vuran bir haber yapmıştı.Haber John Higgins ve menajeri Pat Mooney'in para karşılığında frame sattığına dairdi.

Çok geçmeden News of the World para karşılığında oyun satma haberleri serisine bir yenisini ekledi.Şike yapıldığını iddaa ettiği spor bu sefer snooker değil.Şike yapan oyuncu da bir snookercı değil haliyle.Aslında her ne kadar blogun içeriğiyle alakalı olmasa da NoW'un bu yaptığı ne kadar doğru tam olarak şüphelerim var.

Yeni haber de NoW bir kriket oyuncusuna kendi adamları vasıtasıyla biliçli olarak maç içerisinde bir teklifte bulunuyor.Kriket sporundan anlamadığım için konusunu da anlayamadım.İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz.

Sorgulanması gereken konu ise NoW'un kendi adamları vasıtasıyla bu tip bir tuzak planlayıp ardından bunu kabul edenleri deşifre etmesi?Her ne kadar bu teklifi görüntü de kabul etmiş görünenlerin yaptığı etik değil denebilirse bir o kadar da bu gazetenin yaptığı etik değil.Hatta daha da fazlası.Hatırlayacaksınız ki John Higgins'e de tuzak kuranlar yine NoW ekibiydi.Hatta gazlarını alamamış o hızla birde Higgins'in Dünya Şampiyonası maçında kendi kaybederse diye bahis oynadığını bile iddaa etmişlerdi.

Bir köşe gazetesi olan NoW bu tip haberler iyi prim yapmış olmalı ki devamını getirmeye çalışıyor.Ya da yaptığı prim şimdi gözden düştü tekrar göz önüne gelmeye çalışıyor.İnsanları suçlu gösterenler aslında suçun oluşmasına sebep verenler oluyor.İlginç, bakalım bu saçmalık ne kadar daha devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder