19 Ağustos 2010 Perşembe

Mark Selby Evleniyor

Mark Selby ve yaklaşık 4 senedir beraber olduğu, bizlerin de genelde kazandığı kupalar sonrasında yanında gördüğümüz kız arkadaşı Vikki Layton evlenmeye karar verdiler.İkili Venedik'te geçirdikleri gün sonrasında bu karara vardılar.Mark Selby duygularını bloguna şu şekilde döktü:
"Evet dediği için müteşekkirim.O harika bir kadın ve ve onun gibi bir kadın bulduğunuzda ona sımsıkı tutunmalısınız.Çok mutluyum.Teklif sırasında önünde diz çöktüm ancak sandalda biraz sallantılı oldu özellikle kanal biraz engebeliydi ve ben yüzemiyorum.Yüzüğü kendim seçtim altın bir yüzük ve üzerinde elmasları var.Vikki bu tip olanları beğenir.Gerçekten bu konuda şanslıyım.Henüz tam bir tarih belirlemedik, şu sıralar sadece keyfini çıkarıyoruz."

Biz de ikiliye şimdiden mutlulukar dileriz.Bir yastıkta kocayın.

5 yorum:

  1. 3 çocuk mark.en az 3 :D

    YanıtlaSil
  2. Hahaha :) Beni güldürdünüz.Mark selby'e mail ile iletelim bunu. :)

    YanıtlaSil
  3. valla bana göre zor 3 çocuk. ikisi de bilardocu. vikki layton pool oyuncusu, kocası mark da zaten snooker'cı. ileride göreceğiz bakalım :)

    YanıtlaSil
  4. valla bana göre zor 3 çocuk. ikisi de bilardocu. vikki layton pool oyuncusu, kocası mark da zaten snooker'cı. ileride göreceğiz bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzla beraber 2 yıl öncesine döndüm :D

      Sil