17 Mayıs 2010 Pazartesi

Sky Sports'ta Yeni Turnuva

Snookerın en önemli organizasyonlarından olan Premier Lig'in yayıncı kuruluşu olan Sky Sports, Barry Hearn'ün gelmesiyle beraber sıklaşan World Snooker-Sky Sports görüşmelerinin karşılığını aldı ve yeni bir turnuvayı daha ekranlara taşıyacak.

World Snooker Shoot Out organizasyonu 2011 yılının 28-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Turnuvaya 64 oyuncu katılacak ve oyuncular 20 saniye vuruş süreli tek framelik maçlar yapacaklar.Oyuncular rastgele eşlekecekler ve maçlar 12 dakika sürecek.Organizasyon ise canlı olarak Sky Sports ekranlarında olacak.

Barry Hearn ise turnuvayla ilgili olarak "Oyuncuların baskı altında neler yapabildiklerini görmek için iyi bir turnuva olacak.Oyuncular çabuk düşünüp çabuk karar vermek zorunda olacaklar ve yeteneklerini konuşturmaya çalışacaklar.Şampiyon ise 32 bin £ kazanacak.Bir hafta sonu için çok iyi bir para.Canlı bir ortam olacak bu yüzden titizleniyoruz ve yeni genç seyircileri de bu turnuva da aramızda görmek istiyoruz." dedi ve Sky Sports'la anlaştıklarını için mutlu olduğunu ve Sky Sports'un yayın ekibine ve sahibine çok güvendiğini söyledi.

Turnuva için detaylar, bilet satışları ise en kısa sürede World Snooker tarafından duyurulacak.

4 yorum:

  1. sercan adalıer22 Mayıs 2010 03:39

    "The Rocket" a sorsalar nasıl bir turnuva düzenlemek istersin diye, bundan farklı bir format düşüneceğini sanmıyorum...Sky Sports yayını yapan bir platform yok sanırım ama Ronnie'yi izlemek için bir formül bulmak lazım...

    YanıtlaSil
  2. Evet Skysports'u normal vasıtalarla izleyemiyoruz.İnternet üzerinden izleyeceğiz.

    YanıtlaSil
  3. youtube dan da izlemek mümkün olabilir.her maçı upload etmeselerde rocketin maçlarını upload edeceklerdir.Bir de sorum olacak ; Eurosportn aralık ayı için yayınlacağı sporlar arasında snooker yok.Her zaman yayınlardı UK champı?

    YanıtlaSil
  4. Maçları internet üzerinden de takip edebilirsiniz.Premier League maçlarında olduğu gibi.

    Sanırım aralık ayı tanıtım videosuna denk geldin.Bazen videoda belirtmiyorlar ay içerisinde snooker yayını olacağını nedendir bilemiyorum.Dünya Şampiyonası öncesinde de bazı nisan aynı tanıtım videolarında yer almamıştı.Yayınlayacaktır muhtemelen.Telaş etmeyelim :)

    YanıtlaSil