27 Mayıs 2010 Perşembe

Ronnie ve Davis Memnun


Snookerın iki yıldızı Ronnie O'Sullivan ve Steve Davis, yeni sezon takviminin heyecan verici olduğunu söylediler.

World Senior Championship, Snooker Shoot-Out, Player Tour Championship ve Almanya'da düzenlenecek olan yeni sıralama turnuvasıyla World Snooker'ın düzenlediği toplam turnuva sayısı 24 oldu.Bunlardan 20'si ise sıralama puanı veriyor.

Ronnie O'Sullivan yeni takvim ve turnuvalarla ilgili şunları söyledi: "Oyuna bu tip yeni fikirler katmak gerçekten harika.Barry verdiği sözleri gerçekten harika gerçekleştiriyor ve yeni güzel şeylerin olacağı konusunda umutluyum." dedi.

Steve Davis ise "Eğer oyunu ayağa kaldıracaksak PTC bunun önemli bir kısmını oluşturacak.Oyuncular sürekli oyunun içerisinde olacaklar tıpkı dartta olduğu gibi ve ben bu turnuvaların bir çoğunda oynama niyetindeyim.

Kazanabileceğiniz güzel bir para, sıralama puanı ve sonunda iyi bir turnuvaya katılma şansı...Burada sizi teşvik edecek herşey var.Ayrıca sürekli maç yapmak oyuncuları oyun olarak olgunlaştıracaktır.

Oyunun bir kısmının Avrupa'da oynanacak olması önemli.Çünkü yeni yerlere oyunu yaymaya çalışacağız.Oraya oyun için tohumlar ekeceğiz ve bazıları ileride büyüyecek.Bu oyunun geleceğini oluşturacak.Turnuvaya katılmam için bunlarda büyük bir neden." dedi ve memnuniyetini dile getirdi.

Ro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder