8 Nisan 2010 Perşembe

Ronnie Hearn'ün Arkasında



Ronnie O'Sullivan Barry Hearn'ün snooker ile ilgili köklü yeniliklerinin arkasında olduğunu söyledi ve arkadaşlarını da Hearn'ün arkasında durmaya çağırdı.

Dünya 1 numarası Rocket 17 Nisan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesinde snookerin patronu Hearn'ün planlarının arkasında olduğunu söyledi.

Bildiğiniz gibi oyuncular Hearn'ün snooker ile ilgili planlarını ve uzun bir snooker takvimi için oylamaya gidecekler.

Hearn'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda oyuncuların Dünya Şampiyonasında'da tıpkı Masters'da ki gibi salona kendi seçtikleri müzikler ile geleceğini söylemişti ve Ronnie bu yeniliğin arkasında olduğunu tekrardan belirtti.

"Önümüzde bir çok turnuvada yer almak için bir fırsat var ve bana göre bu gerçekleşecek.Olur ya da olmaz ancak eğer kabul edilirse aradaki farkı tüm oyuncular görecektir.Eğer teklifler kabul edilmezse Hearn görevine devam etmeyecektir sonrasında ise başa döneceğiz ve herşey bitecek." diyerek yabancı otoritelerin yapılacak oylama sonucunda Hearn'ün planları aleyhinde seçim yapmaları durumunda Hearn'ün görevi bırakması durumuna katıldığını göstermiş oldu.

"Aslında bizi takip eden bu kadar çok insan olduğu için şanslıyız.Bu yüzden onlara inancımızı yansıtmalıyız." dedi.

Barry Hearn ise yapılacak oylama ile ilgili olarak "Oyuncular neyi yapmak isterlerse onu yapacaklar.Eğer aynı görüşte olduğumuz sonucu çıkar bunun faydalarını onlarda görecekler.Eğer aksi olursa,'O zaman, Tamam!'" diyerek oylama sonunda çıkacak sonuçla ile ilgili görüşlerini belirtmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder